Conserveren slagtand
Geplaatst: 16 nov 2010, 16:58
Hallo allemaal.
Ik heb thuis een aantal stukken slagtand liggen, van kleine stukjes tot iets wat net in een emmer past. Ik vroeg mij af wat, nadat ik het ontzilt heb uiteraard, de beste methode is om slagtand te conserveren. Vooral de stukken merg (of hoe je het ook neemt) zijn bijzonder broos en er valt af en toe wel eens iets af. Wat is de consensus voor het adequaat conserveren van een stuk slagtand, zonder dat het de kleur al te veel aantast?
Bvd Marcel
[Bewerkt door mars33 op 16-11-2010 om 16:58 NL]
Ik heb thuis een aantal stukken slagtand liggen, van kleine stukjes tot iets wat net in een emmer past. Ik vroeg mij af wat, nadat ik het ontzilt heb uiteraard, de beste methode is om slagtand te conserveren. Vooral de stukken merg (of hoe je het ook neemt) zijn bijzonder broos en er valt af en toe wel eens iets af. Wat is de consensus voor het adequaat conserveren van een stuk slagtand, zonder dat het de kleur al te veel aantast?
Bvd Marcel
[Bewerkt door mars33 op 16-11-2010 om 16:58 NL]